Beste voel- en knisperboekje

Op zoek naar het beste voel- en knisperboekje van 2020? Vergelijk onze top 5!

Een nieuw boek kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Zelfs niet wanneer het gaat om een boek voor iemand anders. Je gaat gewoon na welke boeken bij de desbetreffende persoon passen of waar hij/zij van houdt. Ben je op zoek naar een leuke boekje voor een baby of dreumes? Dan is het een goed idee om te kiezen voor het beste voel- en knisperboekje. Echter, aangezien “beste” een relatief begrip is, willen we je graag op weg helpen. Een voel- en knisperboekje stimuleert de zintuigen van kinderen. Ze kunnen namelijk allerlei stoffen voelen en sommige boekjes produceren zelfs geluiden. Ga dus na wat je wil dat je kind ervaart. Aan de hand daarvan kun je het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind uitkiezen.

Beste voel- en knisperboekje van 2020

Hierboven hebben we je verteld waarom voel- en knisperboekjes aantrekkelijk zijn voor jonge kinderen. Baby’s en dreumesen ontdekken een boekje namelijk op hun eigen manier. Ze voelen eraan, sabbelen of gooien ermee. Hierdoor zijn dikke stoffen en plastic boekjes ideaal. Zo kan je kindje zelf ontdekken. Toch kan het uitkiezen van het ideale boekje moeilijk zijn. Daarom helpen we je op weg. We zijn voor je nagegaan welke boekjes momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Elk boekje uit deze top 5 recenseren we afzonderlijk. Hierdoor kun je gemakkelijk de boeken met elkaar vergelijken en het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit selecteren.

1. Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint

We hebben je in de inleiding verteld dat een voel- en knisperboekje veel speelplezier met zich mee kan brengen. Het juiste boekje zorgt er tevens voor dat je kindje nieuwe dingen leert. Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mintDaarom is het belangrijk om niet voor het eerste het beste boekje te kiezen. Wil jij geen ingewikkeld boekje aan je kind geven, maar klinkt een activiteitenboekje over onderwaterdieren ideaal? Dan kennen we wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind. Hier verwijzen we naar het boekje Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint. Wij vinden dat dit boek het beste voel- en knisperboekje is voor kleine onderzoekers, die van onderwaterdieren houden.

Met het boekje Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint verveelt je kindje zich geen moment. Het boek trekt kinderen al vanaf het eerste moment aan. Dit komt doordat het activiteitenboekje zeer kleurrijk is. Bovendien kan je kind allerlei vrolijke onderwaterdieren ontdekken door dit boek te bekijken. Er valt zelfs veel te beleven met de verschillende materialen en activiteiten. Zo kan je kind spelen met een rammelaar, een knisper en een spiegeltje. Je hoeft er dus niet eens de hele tijd bij te zijn om je kind te vermaken. Dit boekje doet het werk voor je. Laat je kind gerust voelen aan de verschillende labels. Het boekje prikkelt de zintuigen en is ook goed voor de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie!

Eigenschappen van het boek Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint:

 • In het boekje ontdekken kinderen allerlei vrolijke onderwaterdieren.
 • Met dit kleurrijke activiteitenboekje vervelen baby’s zich geen moment.
 • Er zijn verschillende materialen en activiteiten in het boek, die de zintuigen prikkelen.
 • Dit boekje is bestemd voor de allerjongsten, dus je kunt je baby er gerust mee laten spelen.
 • Behalve voor het prikkelen van de zintuigen is het boekje ook goed voor de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie.

2. Little Dutch Buggyboekje Ocean blue

Vond je het bovenstaande boekje interessant, maar zoek je toch naar net iets anders? Dan kennen wij een soortgelijk boekje, dat wellicht het beste voel- en knisperboekje voor Little Dutch Buggyboekje Ocean bluejouw kind is. We verwijzen hier naar het boekje Little Dutch Buggyboekje Ocean blue. Dit boekje is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit, omdat het ook over onderwaterdieren gaat. Echter, het verschil met het vorige boekje is dat deze variant beschikt over andere activiteiten. Welke activiteiten dat precies zijn, vertellen we je hieronder. Lees dus gauw verder om meer over dit leuke boekje te ontdekken.

Het kleurrijke boekje Little Dutch Buggyboekje Ocean blue gaat net zoals het vorige boekje over onderwaterdieren. Ook deze dieren zijn vrolijk. Bovendien bestaat dit boekje ook over verschillende materialen. Hierdoor kan je kindje er naar hartenlust mee spelen en verschillende materialen ontdekken. De activiteiten in dit boekje zijn weliswaar een beetje anders. In plaats van een rammelaar bevat dit boekje een knijptoetertje. Dit is ideaal als je kind al een of meer rammelaars in huis heeft. Je prikkelt bovendien nog altijd de verschillende zintuigen van je kind. Ook stimuleer je de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Wil je het boekje graag overal mee naartoe nemen? Dat kan! Je kunt hem eenvoudig bevestigen aan de buggy of kinderwagen.

Eigenschappen van het boek Little Dutch Buggyboekje Ocean blue:

 • Dit boekje is gericht op kindertjes vanaf ongeveer 1 jaar.
 • In dit kleurrijke buggyboekje kom je allerlei vrolijke onderwaterdieren tegen.
 • Baby’s ontdekken in dit boekje verschillende materialen en ook diverse activiteiten.
 • Desgewenst kun je dit boekje bevestigen aan de buggy of kinderwagen van je kleine spruit.
 • Hij wordt geleverd met een knijptoetertje, een knisper en een spiegeltje voor extra ontdekkingsgenot.

3. Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje

Veel kinderen zijn dol op verhalen over dieren. Daarom is het niet verbazingwekkend dat illustraties van dieren hen ook enthousiast maken. Dit hebben auteurs en uitgevers van Lamaze Dieren Ontdekkingsboekjekinderboeken ook ingezien. Daarom kun je enorm veel boekjes vinden met vriendelijke dieren. Is jouw kind ook zo’n fan van dieren? Maar wil je hem/haar niet beperken tot onderwaterdieren? Dan kennen wij het beste voel- en knisperboekje voor hem/haar. We verwijzen hier naar het boekje genaamd Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje. Dit boekje is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind. Hij gaat namelijk over vriendelijke dieren en prikkelt de zintuigen van je kindje.

Als je het boekje Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje vastpakt, merk je meteen dat hij voor jonge kinderen gemaakt is. Het boekje bestaat namelijk uit zachte pluchen bladzijden. Kijk je naar de pagina’s, dan ontdek je vriendelijke dieren en heldere kleuren. Deze zorgen samen voor een visuele prikkeling bij je kindje. Er zijn ook geluiden in het boekje verwerkt, die bijdragen aan het auditieve bewustzijn van je kleine spruit. Er zijn zelfs interessante speeltjes die je kind kan verkennen. Koop het boekje dus gauw en maak gebruik van de ophangclip om hem overal mee naartoe te nemen. Je kind zal er vast wel van genieten.

Eigenschappen van het boek Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje:

 • Dit boekje is geschikt voor kindertjes vanaf 0 jaar.
 • Het ontdekkingsboekje in vrolijke kleuren heeft als thema dieren.
 • Er is gezorgd voor zachte bladzijden met leuke geluiden en heldere kleuren.
 • Dankzij de ophangclip kun je het boekje gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

4. Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+

Kinderen vinden het prettig om te zien hoe ze steeds zelfstandiger worden. Daarom probeert je kindje al heel vroeg zelf zijn/haar kleren aan te trekken. Hetzelfde geldt op den Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+duur voor het kammen van de haren en naar het toilet gaan. Een leuke manier om je kind een zelfstandig gevoel te geven, is door te kiezen voor een doe-boekje. Het kind mag dan zelf opdrachten uitvoeren, wat zorgt voor een zelfstandig gevoel. Klinkt een dergelijk boekje als het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind? Dan raden we het boekje Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+ aan. Dit boekje is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind, omdat hij/zij het konijntje zelf mag aankleden.

Het boekje Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+ gaat over het lieve konijntje Nijntje. In dit boekje moet Nijntje zich aankleden. Echter, ze heeft daarbij hulp nodig. Jouw kind mag daarom meehelpen. Eerst maakt je kind de knoop van Nijntje vast. Hierna doet hij/zij de schoen dicht en tenslotte sluit hij/zij de rits van de jas. Na deze handelingen is het konijntje helemaal gekleed. Je kind zal er vast wel een voldaan gevoel van overhouden. Is het boekje vies geworden? Geen probleem. Dit boekje is van stof gemaakt en kan daarom gerust gewassen worden. Je krijgt hem bovendien in een handig tasje, dus het is ook perfect om als cadeau gegeven te worden.

Eigenschappen van het boek Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+:

 • Je kunt dit boekje geven aan kindertjes vanaf 0 jaar.
 • Dit stoffen boekje kan gewassen worden als het vies is geworden.
 • In het boekje moet Nijntje zich aankleden en jouw kind mag daarbij helpen.
 • Doordat het boekje geleverd wordt in een handig tasje, is het uitermate geschikt als cadeau.

5. Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+

Hierboven hebben we het gehad over zelfstandigheid. Echter, ondanks kinderen snel zelfstandig willen zijn, laten ze op bepaalde gebieden duidelijk zien dat ze volwassenen Baby voelboekje Welterusten, Sophie. 0+nog nodig hebben. Denk er maar aan dat de meeste kinderen niet graag zelf naar bed gaan. Er gaat vaak een heel ritueel hieraan vooraf. Misschien moet je hen eerst baden en helpen met het tandenpoetsen en tot slot lees je een verhaaltje voor. In sommige gevallen moet je zelfs een nachtlampje aanlaten. Wil je daarom graag een dergelijk boekje over slapengaan met je kind bekijken? Dan is het beste voel- en knisperboekje voor jou het Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+.

Het Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+ is het beste voel- en knisperboekje voor je kindje, omdat het over slapengaan gaat. In het boekje brengt girafje Sophie haar vriendjes naar bed. Samen gaan ze eerst naar boven, waarna ze een bad nemen met een hoop zeepbellen. Vervolgens poetsen ze allemaal hun tandjes en er wordt daarna een verhaaltje voorgelezen. Hierna mogen alle dieren gaan slapen. Sophie stapt zelf ook in haar bedje, want iedereen heeft slaap nodig. Je kunt dit hele proces volgen op de tekeningen, die steeds over twee pagina’s lopen. Hierdoor is het verhaal met korte zinnetjes nog leuker. Laat je kind gerust de illustraties voelen, want elke illustratie bevat een voelelement!

Eigenschappen van het boek Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+:

 • Het verhaaltje wordt in korte zinnetjes verteld.
 • Elke illustratie in het boek bevat een voelelement.
 • Dit boekje is geschikt voor kindertjes vanaf ongeveer 1 jaar.
 • In het boekje brengt Sophie, het girafje, haar vijf vriendjes naar bed.
 • De tekeningen in het boek beslaan steeds twee pagina’s, waardoor alles goed is te volgen.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.