Beste AVI E3 boek

Het beste AVI E3 boek van 2021 vind je hier. Vergelijk de top 5!

De meesten van ons weten dat kinderen het prettig vinden om leuke lees- en prentenboeken te lezen. Daarom zijn de boekjes die op school gelezen worden meestal aantrekkelijk. Je kunt gelukkig hetzelfde principe toepassen bij het uitkiezen van een oefenboekje voor je kind. Daarbij let je op het leesniveau van het kind en de onderwerpen die hij/zij interessant vindt. Betekent dit dat je elk kinderboek eerst moet uitlezen voordat je een keuze maakt? Gelukkig niet. Wij helpen je namelijk om het beste AVI E3 boek voor jouw kind te vinden. Door dit artikel te lezen kun je snel en gemakkelijk het beste AVI E3 boek voor jouw kind uitkiezen. Lees het artikel direct!

Beste AVI E3 boek van 2021

We begrijpen dat je als ouder of verzorger genoeg te doen hebt. Daarom heb je de tijd niet om honderden kinderboeken te lezen voordat je een keuze maakt. Je wil gewoon het beste AVI E3 boek uit een reeks met leuke boekjes selecteren. Deze mogelijkheid heb je als je dit artikel leest. We zijn immers voor je op zoek gegaan naar de beste verkochte boekjes van het AVI E3 leesniveau. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Deze top 5 bestaat uit diverse leuke boekjes, dus je vindt voor ieder kind een geschikt boekje. Hierdoor is het uitkiezen van het beste AVI E3 boek een fluitje van een cent.

1. Droomwensen – AVI E3

In je zoektocht naar het beste AVI E3 boek kom je verschillende leuke boeken tegen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Echter, je kunt ook kiezen voor een boek met een interessante Droomwensenlevensles. Klinkt een dergelijk boek als het beste AVI E3 boek voor jouw kind? Dan kun je kiezen voor het boek Droomwensen. Dit boek bevat een belangrijke levensles over de wet van de aantrekkingskracht. Daarom is het boek wellicht het beste AVI E3 boek voor jouw kind. Ben je benieuwd naar de inhoud van het boek? Wij vertellen je er alles over. Lees dus gauw verder.

Het boek Droomwensen trekt je al aan voordat je het hebt geopend. De kaft van het boek zet je namelijk aan het denken. Daar zie je een grootmoeder en haar kleinkind. Het tweetal praat over een diepgaand onderwerp. Zo vertelt de oma aan haar kleindochter dat ze een magneet is. Dit vindt de kleindochter raar, maar ze luistert toch verder naar haar oma. In het boek legt de oma de wet van de aantrekkingskracht uit aan haar kleindochter Jaan. Jaan leert daarbij ook hoe ze deze wijsheid kan toepassen. Laat je jouw kind dit grappige en avontuurlijke prentenboek met een diepere boodschap binnenkort lezen?

Eigenschappen van het boek Droomwensen:

 • Volwassenen en kinderen kunnen van dit mooie, filosofische kinderverhaal iets opsteken.
 • Rustgevende sprookjesachtige tekeningen in pastelkleuren verrijken het hartverwarmende verhaal.
 • Dit boek kun je voorlezen aan kinderen vanaf ongeveer 2 jaar, maar iets oudere kinderen kunnen het ook zelf lezen.
 • Je leert dat we geluk kunnen aantrekken door positief eraan te denken, ernaar te verlangen en ernaar toe te werken.

2. Agent en Boef – Lol in de lucht

Elk kind is uniek en heeft daarom zijn/haar eigen voorkeuren. Zo houden sommige kinderen van grappige verhalen, terwijl andere kinderen spannende verhalen leuker vinden. Dit zijn slechts genres. Agent en Boef - Lol in de luchtJe kunt echter nog gerichter op zoek gaan naar het beste AVI E3 boek voor jouw kind. Denk er maar aan dat bepaalde kinderen boeken over voetballen of boeken over dansen interessant vinden. Houdt jouw kind van boekjes over achtervolgingen? Dan kennen wij wellicht het beste AVI E3 boek voor hem/haar. Hier verwijzen we naar het boek Agent en Boef – Lol in de lucht. Eigenlijk is de hele reeks “Agent en Boef” perfect voor kinderen die van verhalen over achtervolgingen houden.

In het boek Agent en Boef – Lol in de lucht is boef weer eens ontsnapt. Deze keer heeft hij dat klaargespeeld door aan grote ballonnen te gaan hangen. Agent laat hem niet zomaar ontsnappen. Daarom gaat hij boef achterna. Intussen verdwijnen er steeds meer dingen in de lucht. Deze spullen gaan de lucht in met ballonnen. Het is zelfs zo erg dat er een hele schoolklas de lucht in verdwijnt. De broek van de agent wordt op den duur opgeblazen met lucht. Hierdoor gaat hij ook de lucht in, waarna er een achtervolging volgt. Soms worden er ballonnen doorgeprikt. Zal boef weer achter de tralies belanden?

Eigenschappen van het boek Agent en Boef – Lol in de lucht:

 • Dit boek maakt deel uit van de boekenreeks Agent en Boef.
 • In dit boek is de boef weer ontsnapt en de agent gaat hem achterna.
 • Door de toevoeging van leuke illustraties is het verhaal extra aantrekkelijk.
 • Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar kunnen het grappig, makkelijk te volgen boek zelf lezen.

3. Mo en Tijger 1 – Mo en Tijger lossen het op

We hebben allemaal weleens een probleem. Gelukkig kunnen we deze problemen meestal zelf oplossen. Het komt echter weleens voor dat we het probleem niet zelf kunnen oplossen. In dat geval Mo en Tijger 1 - Mo en Tijger lossen het opschakelen we één of meerdere specialisten in. Dit is ook het onderwerp van bepaalde boeken. Klinkt een boek over dergelijke specialisten als het beste AVI E3 boek voor jouw kind? Dan kennen we een geweldig boek, dat je kind waarschijnlijk leuk zal vinden. We verwijzen hier naar het boek Mo en Tijger 1 – Mo en Tijger lossen het op. Dit boek is wellicht het beste AVI E3 boek over problemen oplossen.

In het boek maak je kennis met Mo en zijn gestreepte teckel, Tijger. Tijger is een goede speurhond. In dit boek vind je maar liefst vijf afzonderlijke verhalen over dit duo. De verhalen “Kuif is zoek”, “Kamperen”, “Dief in de moestuin”, “Het eiland” en “Chanel” zijn allemaal interessant. Bovendien worden er in deze verhalen allerlei verschillende problemen opgelost. Hierdoor blijven de verhalen spannend voor de lezer. De hoofdstukken gaan bovendien in AVI niveau omhoog, waardoor het boek uitdagend en motiverend is. Het meegroeiboek Mo en Tijger 1 – Mo en Tijger lossen het op is een must-have voor jouw kind. Ontdek geweldige verhalen van AVI E3 tot  AVI E5!

Eigenschappen van het boek Mo en Tijger 1 – Mo en Tijger lossen het op:

 • In dit boek vind je vijf verhalen over het duo Mo en Tijger.
 • Dit boek maakt deel uit van een boekenreeks, genaamd Mo en Tijger.
 • De verhalen in het AVI E3 tot AVI E5 meegroeiboek zijn grappig en spannend.
 • Je kunt je kind vanaf ongeveer 7 jaar dit leuke, motiverende boek zelf laten lezen.

4. Ik ♥ lezen – Gek op paarden

Kinderen kun je op verschillende manieren stimuleren om te lezen. Je kunt onder meer kiezen voor een boek dat aansluit bij zijn/haar leesniveau. Op die manier raakt het kind niet gedemotiveerd Ik ♥ lezen - Gek op paardendoor te moeilijke woordjes of zinnen. Tegelijkertijd verveelt het kind ook niet van het boek, omdat het leesniveau te laag is. Kiezen voor het juiste leesniveau is handig. Echter, een leuk onderwerp uitkiezen is minstens even belangrijk. Houdt jouw kind van boeken over paarden en pony’s? Dan kennen wij wellicht het beste AVI E3 boek voor hem/haar. Dit boek heet Ik ♥ lezen – Gek op paarden. Al vanaf het moment dat je de titel leest, merk je waarom dit boek perfect is voor jouw kind.

In het boek vind je zeven vrolijke verhalen over pony’s en paarden. Daarom genieten beginnende lezers, die van paarden houden, extra van dit boek. De verhalen hebben uiteenlopende thema’s, waardoor je kind er geen moment van verveelt. Bovendien zijn de verhalen relatief kort en dus goed behapbaar voor elke lezer. Je kind bepaalt zelf of hij/zij af en toe een verhaaltje leest of urenlang wegduikt in de wereld van paardenavonturen. Het boek bevat onder andere een verhaal over een verliefd paard en een nacht in de stal. Je geniet samen met je kind van de verhalen over de liefste dieren van de wereld. Laat je kind dus gauw het boek Ik ♥ lezen – Gek op paarden lezen!

Eigenschappen van het boek Ik ♥ lezen – Gek op paarden:

 • Het boek bevat zeven verhalen over paarden en pony’s.
 • Verhalen in dit boek kun je voorlezen aan kinderen vanaf ongeveer 1 jaar.
 • Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar kunnen dit lieve boekje helemaal zelf lezen.
 • De verhalen in het boek zijn extra leuk, omdat ze verrijkt zijn met kleurrijke tekeningen.

5. Leren lezen met Kluitman – Het kleine draakje 1

Kinderboeken zijn meestal fantasierijk. Dit komt doordat kinderen een groot inbeeldingsvermogen hebben. Hierdoor is in hun wereld alles mogelijk. Om deze zelfde reden vinden vele kinderen Leren lezen met Kluitman - Het kleine draakje 1sprookjesverhalen geweldig. Houdt jouw kind ook van fantasierijke verhalen? Misschien vindt het kind draken super geweldig. In dat geval kennen wij het beste AVI E3 boek voor jouw kleine avonturier. We verwijzen naar het boek Leren lezen met Kluitman – Het kleine draakje 1. Dit boek maakt deel uit van een boekenreeks, namelijk “Leren lezen met Kluitman”. Het verhaal is super spannend, waardoor je kind er vast wel van zal genieten. Daarom is dit boek wellicht het beste AVI E3 boek voor hem/haar.

In het boek moet Roos naar bed. Papa vertelt haar nog een verhaaltje voor het slapengaan. Wat hij echter niet begrijpt, is dat het verhaal misschien iets te spannend was. Het verhaal ging over een draak die dood moest en ridders die opgegeten werden door deze draak. Je begrijpt dat dit eigenlijk geen verhaaltje is voor het slapengaan. Toch laat Papa Roos achter om in slaap te vallen. Plotseling hoort Roos iets. Het blijkt dat er een draakje onder haar bed is. Eerst is ze er bang voor, maar ze merkt al gauw dat het draakje banger is voor haar dan andersom. Het draakje is zijn moeder kwijt. Roos besluit het draakje te helpen. Samen gaat het tweetal op ontdekkingsreis. Zullen ze de moeder van het draakje vinden? Lees Leren lezen met Kluitman – Het kleine draakje 1 om hierachter te komen!

Eigenschappen van het boek Leren lezen met Kluitman – Het kleine draakje 1:

 • In dit verhaaltje is fantasie een belangrijk element.
 • Er is gezorgd voor donkere, sfeervolle watertekeningen.
 • Je kunt kinderen vanaf ongeveer 6 jaar dit boekje zelf laten lezen.
 • Het spannende, fantasierijke verhaal gaat over een klein draakje dat zijn moeder wil bevrijden.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.